sobota, 23. februar 2008

THE CORE - JEDRO (2003)


THE CORE -
JEDRO (2003)
Igrajo: Aaron Eckart, Hilary Swank, Delroy Lindo...
Režija: Jon Amiel
Žanr: znanstvena fantastika
Dolžina: 135 minut
CENA DVD FILMA: 3,99 EUR + POŠTNINA
INFORMACIJE:
E-MAIL:
countryboy68@siol.net
GSM: 041-791-190

POPUSTI:
NAROČILO 05 FILMOV = 01 FILM ZASTONJ
NAROČILO 11 FILMOV = 03 FILM ZASTONJ
NAROČILO 15 FILMOV = 04 FILM ZASTONJ
NAROČILO 20 FILMOV = 05 FILM ZASTONJ
NAROČILO VEČJE KOLIČINE FILMOV POPUST PO DOGOVORU
Opis:
Iz neznanih razlogov se je Zemljino notranje jedro prenehalo vrteti. Zaradi tega je začelo hitro popuščati elektromagnetno polje planeta, ki nas varuje pred smrtonosnim sevanjem. Življenje na Zemlji se v trenutku drastično spremeni.
V Bostonu nenadoma umre 32 ljudi s srčnimi vzpodbujevalniki, vsi na desetih sosednjih ulicah. V San Franciscu je uničen Golden Gate, pri tem pa umre na stotine ljudi. V Londonu jate golobov izgubijo svojo naravno navigacijsko sposobnost, se zaletavajo v prestrašene množice ljudi, razbijajo stekla in povzročijo množično paniko. V Rimu pa pred očmi tisočih nemočnih turistov električna super nevihta spremeni sloviti Kolosej v kup neprepoznavnih ruševin.
V obupanem poskusu, da bi rešili, kar se še da rešiti, najvišji politični in vojaški krogi pokličejo na pomoč geofizika dr. Josha Keyesa in skupino najboljših strokovnjakov in znanstvenikov, ki se mora skupaj z nekdanjima astronavtoma, zdaj "teranavtoma" majorko Childs in poveljnikom Iversonom, odpraviti v središče zemlje. Tam mora sprožiti jedrsko eksplozijo, ki bo ponovno pognala jedro in tako preprečila sicer neizbežno uničenje vsega življenja na Zemlji.